viernes, 29 de junio de 2012

Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Ha sigut un gran Sant Joan! Probablement no ha sigut el millor, però si que ha sigut un bon Sant Joan.
El que em molesta és que ara sigui jo el que pensi allò que sempre he criticat del “cualquier tiempo pasado siempre fue mejor” i que cada vegada que miro enrere, vegi que tot el que feia abans era millor o almenys més divertit. Suposo que serà cosa de l’edat. O llei de vida com dirien els avis.

Un cop dit això, avui m’agradaria parlar sobre un tema polític. No sóc massa partidari de parlar de política en el meu blog. Perquè? No ho sé, però es així. Potser perquè crec que tots, o quasi bé tots, sabeu de quin peu calço i que no cal que expressi el meu posicionament perquè sempre esta implícit en el que escric/ penso. Però es que aquesta vegada el PSC m’ha deixat, com es diu vulgarment, a quadros. El posicionament que han adoptat davant del famós problema urbanístic dels balcons de l’hotel de l’Avinguda Sofia, no l’entenc. O si que l’entenc i veig que fa de molt mal defensar sense caure en mals pensaments urbanístics.

Pels que no sapigueu de què va la cosa, i a molt grans trets, tot el problema ve per l’aparició d’uns “balconets” que ni en la llicencia d’obres atorgada per l’Ajuntament, ni evidentment en el projecte, hi estaven reflectits. No valoraré els pisos de més que té l’hotel i que durant el mandat socialista es va autoritzar a construir, bàsicament perquè com us deia abans són coses que fan de mal pensar, de molt mal valorar i sincerament crec que jo, a l'igual que tants d'altres, no estic qualificat per fer-ho. Dit això, com pot el PSC defensar que s’han de legalitzar aquesta flagrant il•legalitat urbanística modificant el pla general, al•legant que l’hotel aportarà 70 llocs de treball?

M’estan dient el PSC que si m’espero uns anyets a que ells tornin a governar, si em puc comprar un “Xiringuitu” a la platja (que evidentment és molt suposar!), si els hi demano una senzilla llicencia de remodelació i un cop autoritzada, me la passo pel forro i hi construeixo una macro discoteca de 3 plantes en mig de la platja, me la legalitzaran modificant el Pla General si els hi dic que contracto a 70 Sitgetans? Si és així ja els hi dic ara que no només contractaré a 70 Sitgetans, en contractaré 300 si cal!

Sí sí! Ja ho sé! L’anterior exemple és una autentica exageració i a l’hora un fet totalment improbable (que no impossible) perquè la platja pertany al ministeri, però com a exemple és prou entenedor no?

Per altra banda i segons tinc entès (que no confirmat!) l’hotel no aportarà a Sitges 70 llocs de treball sinó menys, ja que el director de l’hotel va decidir posar l’oferta laboral de moltes més places de les que realment necessiten, per si de cas, o com es diu al carrer “por si.....”. Total que de les ja famoses 70 ofertes, a veure en que quedarà la cosa. I que quedi molt clar, jo penso que tot el que sigui aportar ofertes laborals al poble és positiu i actualment molt necessari, el que em qüestiono com a Sitgetà que s’estima el seu poble, es a quin preu i si cal que el prostituïm d’aquesta manera tant flagrant.

Tampoc entenc perquè si la llicencia d’obres es va atorgar durant el mandat socialista, perquè no van modificar també ells mateixos el pla general? Que no van tenir temps de fer-ho o és que van pensar que potser donarien peu a unes suspicàcies que ara ens volen llençar a nosaltres? No ho sé, i repeteixo que vull creure que no hi ha cap estrany rerafons en aquesta brutal defensa de tant magna il•legalitat urbanística, però es que fa de molt mal pensar.

I més quan aquesta setmana el portaveu del PSC, el Sr. Jaume Collboni, ha dit públicament que el seu partit s'oposarà al famós Eurovegas si això suposa una “illa d'il•legalitat o alegalitat” a Catalunya.

Sap el Sr. Collboni que el PSC a Sitges demana legalitzar una il•legalitat? I no defenso l’Eurovegas, i no dic que hi estigui d’acord amb la seva construcció. Dic que legalitzar una il•legalitat és el mateix a Sitges que a Barcelona, aporti els llocs de treball que aporti. I això que posats a legalitzar il•legalitats a raó dels llocs de treball que aporti, l’Eurovegas guanya per golejada.

Un altre dia ja tindrem temps de valorar el macro projecte de l’Eurovegas amb més calma.

En fi, que els balcons estan on estan i el problema segueix, i seguirà, sobre la taula de la regidora. El que vull dir-li a la regidora és que faci el que faci, no es deixi influir per res ni per ningú perquè al final de la pel•lícula, el més important és poder dormir tranquil per les nits i en aquest poble em sembla que n’hi ha uns quants que fa anys que no ho fan.

I per tots aquells que direu: “A aquest paio se li veu el plumero i nomes parla del PSC” us diré que no estic d’acord amb la decisió que ha pres el govern amb el fons de contingència que, tal i com el seu propi nom indica, és per una contingència greu i no per pagar el sou de les treballadores de les llars d’infants com volia l’oposició i molt menys per contractar a persones per la neteja de les platges com finalment sembla que s’ha fet. Com diria aquell anunci d'assegurançes: Errorrrrrrrrrr!!!!!

A qui correspongui: Contingència.- Es una eventualidad (un evento que ocurre en un momento cualquiera) y que puede haber sido provocada o no, puede ser la consecuencia de acciones o ser totalmente imprevista. La contingencia puede ser o no un evento que ocasiona un problema el cual puede requierir una acción postergable o una acción inmediata (transformándose en este último caso en una emergencia). Desde el momento en que una contingencia puede ser imprevista, se habla de la posibilidad de que ocurra, más la contingencia no es en sí misma una posibilidad, sino un evento posible



Des de Sitges, us informa, el Pepito per "si no puc dir-ho, de que em serveix estar boig!" Seguiré vigilant!



PD: La final de l'Europeu de futbol serà Espanya-Itàlia. Esperem que guanyin els meus. Ara, el que si que tenim fotut amb aquesta final es sortir de la cisis perquè suposo que a les grans potencies Europees, encapçalades per Alemanya, no els hi deu haver fet ni puta gracia que la final la juguin dos països que estan dintre del que ells anomenen els PIGS. Per tots aquells no sapigueu que significa, PIGS son les sigles de Portugal, Itàlia, Grècia i Spain, però tot jugant amb les paraules PIGS en angles també vol dir porcs. Treieu les vostres pròpies conclusions.

PD 1: Ahir vaig anar a la Festa Major de Sant Pere de Ribes i la veritat es que ens ho varem passar molt bé. No perquè la festa fos la òstia, sinó perquè vaig estar en molt bona companyia. La festa? No l’entenc! I crec que no l’entenc ni jo ni cap dels Sitgetans que omplien, una mica, els carrers del poble. Si la processo de Sant Bartomeu anés tan tallada i desmuntada com va anar ahir la sortida que vaig veure, crec que a l’Eco faltarien pagines per les critiques que hi haurien. Però no tot es negatiu. El grup que va tocar al ball estaven prou bé i van tocar un gran repertori de temazos de totes les èpoques. A veure si n’aprenem!

PD 2: Diumenge anem a la Festa Major de Campdàsens. Es una festa que sempre he volgut anar-hi però el fet que es celebri en Diumenge, i de bon mati, feia que sempre m’ho repenses quan sonava el despertador. Però aquest any, aprofitant que pujen a ballar les Gitanes, anirem a fotrens uns chuletons a Can Lluçà. Ja us explicaré que tal ha anat.

PD 3: Ara majoritàriament ja no son fotos, són Gifs, però son igual de divertits:

Si no heu vist mai una tortuga intentant fotre-li un polvo a una bota, ara ja no ho podreu dir mai més
Zasca!!! En toda la boca! Per gilipollas. Un altre dia s'ho pensarà dues vegades abans de fer el monu pels semàfors.

El curios cas del nen gilipollas! Digne d'estudi!

A veure criatura, quan has vist tu un ninja negre i amb els cabells a lo afro? En fin....
Un clar exemple de com perdre la dignitat en escassos segons!
Si de petit és així de xulo, quan creixi serà un Cristiano Ronaldo!

Es veia des del primer moment que no era una bona idea i que no acabaria bé!

Ara que ha passat Sant Joan, aquest és un bon exemple del que NO s'ha de fer als nens! Pare cabron!
PD 4: Ja queda menys per Festa Major! Concretament 55 dies. Sé que us vaig dir que aniria explicant-vos totes les novetats de la propera festa però és que des que us ho vaig dir, no m’han dit res més ni hem fet cap reunió mes. O sigui que estem igual que al principi però amb el cul més apretadet. Espero poder explicar-vos novetats aviat.

PD 5: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Xispum! Nooooooooooo Xispum no! Es Xispun!!!!!

No hay comentarios: